Karriere

Sæther Nordic en arbejdsplads hvor kvalitet og kundeservice er nøgleord. Du tilbydes gode rammer og det forventes, at du yder dit bedste.

Du vil opleve, at vi alle sammen er drevet af at arbejde med de brands, vi omgiver os med. Kulturen i organisationen er meget uformel. Virksomheden er præget af stifteren Ellinor Sæther. Selvom vi er vokset meget, er der stadigvæk en kultur, som gør dig til en del af familien.  Der er mange typer af jobs i Sæther Nordic Gruppen; salg & marketing, PR, key-account, økonomi, logistik, kundeservice, indkøb, IT, business intelligence og ikke mindst som beauty advisor eller retail supervisor ude hos vores kunder. Hos os vil du møde mange forskellige mennesker med forskellige evner, uddannelsesbaggrund og kompetencer – generalister såvel som specialister. Mulighederne for at rykke rundt mellem både brands og afdelinger opstår ofte.  

Det er din karriere

Som medarbejder har du et aktivt ansvar for, at du udvikler dig i dit job – en udvikling, som vi bakker op om i videst mulige omfang. Hvis du griber de muligheder, vi kan tilbyde, er der gode fremtidsudsigter.  Vi anser hver enkelt medarbejder som et selvstændigt individ, og det er vores mål at give dig alle de muligheder og den støtte, du skal bruge for at realisere dit potentiale, så du har det bedst mulige udgangspunkt for din udvikling. Vi lægger i høj grad op til, at du selv i samarbejde med din leder skaber dit eget forløb.  

Uopfordrede ansøgninger

Du er meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning inkl. CV.  Ansøgninger sendt elektronisk bedes fremsendt i .doc, .ppt eller .pdf format til job@saether.dk.  Vi gemmer alle indkomne ansøgninger i 6 måneder og vil kontakte de ansøgere i vort arkiv, for hvem et ledigt job kunne være relevant. Efter 6 måneder i vort arkiv vil ansøgninger blive makuleret. Alle ansøgninger bliver selvfølgelig behandlet fortroligt.

Beauty Consultants med fokus på salg søges

19/07/18

Som Beauty Consultant hos Sæther bliver du en del af et brand team. Dit distrikt dækker København og Nordsjælland.

Læs mere >>